Чудова лекція Джона Торнтона, дякуємо, що приєднались!

🇺🇦 Студенти та викладачі кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжують проводити заходи за участі іноземних лекторів. 

🇺🇸 Так, 07 грудня 2022 року відбулась лекція на тему «Складання договорів за законодавством США: особливості застосування юридичної термінології США. Частина 2». 

🎓Доповідачем виступив Джон Торнтон, доктор юридичних наук, професор Школи права Прітцкерівського університету Північно-Західного університету Чикаго (США). 

📘 За згоди професора Торнтона учасникам було надіслано частину його книги « U.S. Legal Reasoning, Writing, and Practice for International Lawyers», яка в 2015 році отримала нагороду «Global Legal Skills Award». 

📌 В лекції взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники з Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича; Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника; Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Національної академії внутрішніх справ України, ін. 

🎓Проблемні питання розглянуті на лекції є предметом вивчення в межах освітніх програм нашої кафедри «Право», «Господарське і адміністративне право та процес». 

Дуже вдячні учасникам за проявлений інтерес та сподіваємось, що цей захід є ще одним кроком до співпраці з зарубіжними та українськими закладами вищої освіти і надання більших можливостей нашим студентам

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM