Від теорії – до практики: ярмарка найактуальніших юридичних вакансій 25 листопада у м.Києві!

 Legal HR Fair — це найбільший живий ярмарок юридичних вакансій в Україні.  Для тих, хто вже розсмакував право і шукає як нарешті застосувати теорію на практиці, Ліга студентів АПУ готує подію, що допоможе твоїй кар’єрі набрати нових обертів.

25 листопада 2023 року у м. Київ , Ліга Студентів Асоціації правників України проводить найбільшу ярмарку юридичних вакансій LEGAL HR FAIR. Legal HR Fair – це унікальна можливість для студентів та випускників юридичних факультетів дізнатися про актуальні вакансії в юридичній сфері, поспілкуватися з представниками топових юридичних компаній та департаменів найбільших державних та приватних підприємств, державних орнагів та громадського сектору, отримати цінні рекомендації щодо кар’єрного розвитку. У 2021 році нам вдалось створити наймасштабнішу платформу, завдяки якій понад 600 майбутніх юристів стали на крок ближче до своєї мрії.

У зв’язку з цим, запрошуємо ваших студентів на вищезгаданий захід та просимо Вас поширити інформацію про LEGAL HR FAIR 2023 серед органів студентського самоврядування та академічних груп.

Для студентів з резюме вхід на Legal HR Fair безкоштовний! Для реєстрації необхідно заповнити форму – http://surl.li/nbpgq

Ліга студентів Асоціації правників України – це молодіжне крило Всеукраїнської громадської організації Асоціація правників України , що вже протягом 18 років об’єднує амбітних та перспективних студентів-правників з усієї України, сприяє підвищенню їхнього професійного рівня шляхом проведення різноманітних освітніх заходів юридичної тематики.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM