Sayenko Kharenko оголошує про відкриття реєстрації на літню освітню програму SK Hard Course 2024

Юридична фірма Sayenko Kharenko, Генеральний партнер Асоціації правників України, продовжує щорічну освітню ініціативу та оголошує про відкриття реєстрації на інтенсивну літню школу SK Hard Course 2024 для молодих юристів.

Протягом шести днів, з 22 по 27 липня, учасники зануряться в атмосферу роботи провідної юридичної фірми та пройдуть інтенсивний курс з різних галузей права разом з командою Sayenko Kharenko. Програма охоплює банківське та фінансове право, конкурентне право, корпоративне право та угоди M&A, комплаєнс та розслідування, інтелектуальну власність, а також податкове право.

Окрім лекцій та практичних кейсів від провідних юристів SK, на учасників чекають дискусії, переговори, домашні завдання та зворотний зв’язок від експертів фірми. Цього року спеціальним гостем стане один із клієнтів Sayenko Kharenko.

Перша літня школа SK Hard Course стартувала 9 років тому. За цей час сотні найкращих студентів українських ВНЗ пройшли навчання, а деякі з них згодом долучилися до команди Sayenko Kharenko.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/TLPZ5JB1bAz9669J6.

Не проґавте унікальну можливість поринути в юридичну практику та отримати безцінний досвід від провідних фахівців Sayenko Kharenko.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM