«Global Legal Skills Virtual Workshop Series»: підсумки лекції

🎓В рамках реалізації глобального проекту «Global Legal Skills Virtual Workshop Series» нашою кафедрою розпочато серію онлайн заходів з залученням наших іноземних колег, науковців та практиків в галузі права.

⚖️02 листопада професором кафедри адвокатської майстерності юридичного факультету університету Сіетла, США Джанет Діксон проведено відкриту лекцію на тему «Правова система США».

📫У заході взяли участь близько 90 слухачів. Долучились не тільки викладачі правники, не тільки студенти майбутні спеціалісти у галузях господарського права (бізнес-права) та адміністративного права, права інтелектуальної власності та інформаційного права нашого університету, а і студенти технічних спеціальностей нашого університету, зокрема, факультету інформатики та обчислювальної техніки. Також прийняли участь викладачі та студенти юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, факультету права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічно університету імені Михайла Коцюбинського, ін.

🔹Важливо, що проведений захід був надзвичайно цікавим, інформативним, доброзичливим, об’єднав кваліфікованих науковців, освітян, студентів та став початком для подальшої співпраці з зарубіжними та українськими закладами вищої освіти.

💙Щиро дякуємо за організацію завідуючій нашої Кафедри, д.ю.н. Світлані Бевз С.І. та викладачу, к.ю.н. Ірині Кудерській!

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM