АНОНС: вже у цю середу – лекція Дж.Діксон!

🎓Вже в цю середу, 02 листопада, о 19.00 год відбудеться лекція Джанет Діксон, професорки кафедри адвокатської майстерності юридичного факультету університету Сіетла на тему:

⚖️ «Правова система Сполучених Штатів Америки» 

📌 Про “судові вибори”, роботу суду присяжних в Америці, особливості конституційного права, правові аспекти діяльності органів публічної адміністрації США, про Колегію виборців (Electoral College) та про багато іншого ви матимете нагоду почути від практикуючого юриста, науковиці одного з провідних університетів Штатів вже в цю середу!

📫 Для того, щоб стати учасником заходу, необхідно заповнити аплікаційну форму.

Ми надішлемо запрошення у вівторок, 01 листопада, на вказану вами пошту.

🇺🇸  До речі, щороку, в перший тиждень листопада в Америці проводять Всесвітній день гарного ставлення до юристів «Global Love Your Lawyer Day», шановні юристи приймемо участь в святі з користю?  

🔹Даний міжнародний захід проводиться за результатами участі д.ю.н., завідувача Кафедри  Бевз С.І., к.ю.н., доцентра Подоляк С.А., к.ю.н. Кудерської І.О., викладача Куляші М.В. в серії міжнародних онлайн воркшопів “Global Legal Skills Virtual Workshop Series” за підтримки USAID «Справедливість для всіх».

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM