Лекція Ендрю Тернера: підводимо підсумки

🇺🇸 Ми продовжуємо проводити заходи з залученням наших іноземних колег та надаємо нашим студентам можливість отримати нові знання від практиків та науковців.

🇺🇸 14 листопада 2022 року професором Ендрю Тернером, практиком в сфері корпоративного права, медичного права, правового забезпечення зовнішньоекономічної діяльності, фахівцем з розробки правового забезпечення внутрішніх корпоративних розслідувань, фахівцем з юридичної техніки складання договорів за законодавством США, науковцем Юридичного факультету університету Вісконсіна, США проведено відкриту лекцію на тему «Проблемні питання та спеціальні методи розробки договорів».

🎓 Професором було акцентовано увагу на техніці складання договорів; на практичних аспектах; класичних помилках; наведено приклади формулювань положень в договорах та надано пояснення щодо використання термінології та ін.

👩‍💻 В заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права КПІ ім. Ігоря Сікорського, здобувачі вищої освіти за спеціальністю право та студенти технічних спеціальностей КПІ ім. Ігоря Сікорського.

👩‍💻 Також прийняли участь викладачі та студенти: юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; факультету права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічно університету імені Михайла Коцюбинського; студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка; студенти Національної академії внутрішніх справ України, ін.

🙂🎓 P.S. Приклади застосування тих чи інших формулювань в договорах на наступний день з захватом цитували студенти нашого університету технічної спеціальності при обговоренні практичних питань на семінарському занятті, що підтверджує корисність/цікавість проведеного заходу.

🎓 Ми дуже раді, що маємо змогу надати дійсно корисні знання нашим студентам і з залученням іноземних колег!

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM