Продовжуємо співпрацю з топовими роботодавцями: дуальна освіта С.Ланкін у АО «Barristers»

🔹Унаслідок активної взаємодії між Адвокатським об’єднанням Адвокатське об’єднання «Barristers» та Кафедрою інформаційного, господарського та адміністративного права ФСП КПІ ім. Ігоря Сікорського у рамках підготовки магістрів за ОПП “Господарське та адміністративне право і процес” став можливим запуск проєкту дуальної освіти.

🔹Відзначаючи дану подію, голова Адвокатське об’єднання «Barristers»Глоба К.В. підкреслив наступне:

«..Наше адвокатське об’єднання є одним з небагатьох, яке повністю зберегло свою команду та збільшило свої практики з огляду на вимоги воєнного часу. Розширюючи власні можливості ми завжди у пошуку цінних кадрів, які готові бути разом з нами. Працюючи зі студентами наша основна місія – це надати наш унікальний досвід та навчити вирішувати складні ситуації…».

🔹Своєю чергою, учасник проєкту – студент магістратури Сергій Ланкін зазначив таке:

«…Важливість здобуття практичних навичок у нашій професії складно переоцінити, адже щоденно юрист, надаючи правову допомогу, працює з реальними життєвими ситуаціями, що потребують теоретичних знань, досвіду, а іноді, поради старшого ментора або наставника.Мріючи про роботу у перспективній юридичній компанії, я завжди прагнув поринути у світ адвокатської діяльності та складних справ, де знадобляться мої знання. Тому я не міг не скористатися такою можливістю!..»

Працюємо далі в інтересах студентів!

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM