Підводимо підсумки лекції Ерін Макбрайд

🇺🇦 Студенти та викладачі кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжують проводити заходи за участі іноземних лекторів. 

🇺🇸 Так, 16 лютого 2023 року відбулась лекція на тему «Політика охорони здоров’я в США та захист прав в сфері охорони здоров’я». 

🎓 Лекторкою була Ерін Макбрайд – доктор юридичних наук, професор Університету Вісконсіну у Медісоні, США, Директор програми екстернату для корінних народів, Директор урядової та законотворчої клініки Університету Вісконсіну у Медісоні, США. 

📌 В лекції в рамках налагодження співпраці між вузами взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники з: Державного торговельно-економічний університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ України, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Полтавського інституту економіки і права Університету «Україна», Київського університету права НАН України, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, ін. 

🙂 P.S. Своїми враженнями щодо лекції Професора Макбрайд, ділилися студенти нашого університету, зокрема і, технічних спеціальностей. 

👌Так, студент Сєвєрцев Микола, Кафедра інженерії програмного забезпечення в енергетиці, відзначив, що «неможливо не зазначити те, який вражаючий досвід у правничій сфері має Ерін Макбрайд, особливо пізнавальною для мене була розповідь пані Макбрайд про виступ у Організації Обʼєднаних Націй та про захист прав в сфері охорони здоров’я, зокрема, про програму «BadgerCare Plus – health care program».

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM