Міжнародний семінар  “Environmental Law” – підводимо підсумки!

📗Нещодавно, 06 травня, завершився міжнародний семінар  “Environmental Law” за участі професора Джессіки Сарновскі (Вашингтон, Округ Колумбія, США).

👩🏼‍🏫Організаторами семінару стали викладачі КІГАП – завідуюча кафедри, д.ю.н., професор С.І. Бевз, к.ю.н., доцент, доцент кафедри С.А. Подоляк та к.ю.н, доцент Є.О. Липницька.

У заході прийняли участь студенти другу курсу ФСП та науково-педагогічні працівники КІГАП. В рамках курсу “Environmental Law” учасники мали нагодду ознайомитись з особливостями екологічного права США, розглянувши наступні питання: 

✔️основна термінологія екологічного права США;

✔️базові правові доктрини екологічного права США та акти екологічного законодавства;

✔️судові справи щодо порушень екологічного законодавства;

✔️порівняльна характеристика екологічного права США та України.

✅Курс проходив протягом квітня-травня у змішаному форматі, який передбачав як самостійну підготовку за наданими відео-матеріалами, так і продуктивні дискусії учасників після їх опрацювання.

📚На заключній зустрічі, 06 травня, студенти представили власні  презентації, присвячені особливостям правового регулювання відшкодування шкоди, заподіяної довкіллю внаслідок воєнних дій в Україні, а також аналізу судових справ щодо порушення екологічного законодавства України, та поділились враженнями від проходження курсу.

🇺🇸Додатковим бонусом була і можливість учасникам курсу попрактикували юридичну англійську, яка є наразі важливою складовою у підготовці майбутніх правників.

💚Щиро вдячні організаторам – Євгенії Олександрівні, Світлані Іванівні та Світлані Анатоліївні за чудову ініціативу та її ефективну реалізацію, а також учасникам курсу за сумлінне навчання та продуктивні дискусії! Далі – більше…

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM