Завідуюча КІГАП С.Бевз відвідала Стенфордську школу права (штат Каліфорнія, США)

В рамках академічного візиту, д.ю.н., професор, завідуюча КІГАП Світлана Іванівна Бевз відвідала одну з найвідоміших правничих шкіл світу.

Стенфордська школа права є частиною приватного дослідницького Стенфордського університету та незмінно вважається однією з найпрестижніших юридичних шкіл, а середній середній бал студентів бакалаврату є найвищим серед усіх юридичних шкіл США. 

“У Stanford Law School працює понад 90 викладачів та навчаються понад 550 студентів, також функціонують одинадцять юридичних клінік, в т.ч. і судова клініка Верховного Суду США” – поділилась під час зустрічі особливостями функціонування правових клінік Джаяшрі Скрікантьях.

Окремої уваги вартує і візит до бібліотеки – Robert Crown Law Library, один з поверхів якої є цілодобовим публічним простором для студентства, а інший – зберігає цінну колекцію юридичних фоліантів.

Цікавою також виявилась і дискусія з Еріком Єнсеном щодо правил та принципів пост-воєнної відбудови держави та зміцнення її правової системи.

Під час зустрічей, Світлані Іванівні вдалось провести ефективні перемовини щодо гостьових лекцій викладачів Стенфорду для студентів-правників ФСП, обговорити наповнення курсів ОП “Господарське та адміністративне право і процес”, присвячених верховенству права, а також визначити напрями для подальшої співпраці.

В пошуках нових міжнародних можливостей для наших студентів та викладачів!..

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM