Студенти КІГАП – серед призерів Всеукраїнського конкурсу творчих есе на правничу тематику!

📢📢📢Завершився Всеукраїнський конкурс творчих есе з правової тематики, що проводився Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса та Громадською організацією «Європейський альянс великих можливостей».

Конкурс передбачав 3 етапи:

1️⃣ етап – підготовка учасниками есе з зазначеної теми та подання робіт на конкурс;

2️⃣ етап – перевірка та рецензування поданих робіт Журі;

3️⃣ етап – презентація робіт на Всеукраїнській науковій конференції «Осінні юридичні читання-2023», підведення підсумків, визначення переможців та оприлюднення результатів конкурсу 23.11.2023.

⏺️На конкурс було подано 2️⃣2️⃣роботи від здобувачів різних ЗВО.

20 робіт було рекомендовано Журі до опублікування у збірнику Всеукраїнської наукової конференції «Осінні юридичні читання-2023».

🏆 Вітаємо переможців! Зокрема, студента ФСП Кафедри ІГАП –

⭐️ Савченко М.О. здобувача вищої освіти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» з темою «АДАПТАЦІЯ ТА РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ. ПРАКТИЧНИЙ ТА ПРАВОВИЙ АСПЕКТ»

❗️Також Журі відзначила 2 роботи, зокрема:

⭐️Максименко К.В. здобувачки вищої освіти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» з темою «ОКРЕМІ ПИТАННЯ ПРОВАДЖЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВЗАЄМОДІЇ З ДЕРЖАВОЮ-АГРЕСОРОМ»

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM