Творчий конкурс на правничу тематику: підводимо підсумки

🏆Завершився творчий cтудентський конкурс «Мої права: знаю, користуюсь, захищаю», що реалізувався  ГС «Українська академія медіації».

🇺🇸Захід відбувся за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програма USAID «Справедливість для всіх» – USAID Justice for All Activity  

👆🏻Критеріями для оцінювання  були креативність, оригінальність, чіткість та відповідність меті    відображення студентською спільнотою бачення проблем  та механізмів захисту прав людини.

👩‍🎓Колективна творчість студенток 3-го курсу ФСП Аліни Романенко, Марини Давиденко, Іванни Скулинець та Вікторії Стадник відображає реалії української освіти, умови в  яких відбувається  навчання,  виклики з якими стикаються як студенти, так і викладачі та являється яскравим соціальним меседжем.

⭐️Конкурсною комісією  Конкурсу визначено роботу  студенток  як «неординарний та дієвий інструмент популяризації прав людини» та прийнято рішення відзначити роботу  студенток спеціальною нагородою!!!! 

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM