Мисливий В.А. та студентка Сивокінь М. – переможці конкурсу наукових робіт «Безпека на дорозі: науковий погляд української молоді»

✅З 1 лютого до 17 травня 2024 року Донецький державний університет внутрішніх справ спільно з Департаментом освіти, науки та спорту МВС України, Головним сервісним центром МВС України, Державною службою України з безпеки на транспорті, Моторним страховим бюро України, Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, а також Міжнародним благодійним фондом «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» провів Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Безпека на дорозі: науковий погляд української молоді».

🟢Метою заходу стало привернення уваги суспільства до питань дорожньо-транспортного травматизму, залучення талановитої молоді до напрацювання інноваційних ідей запобігання аварійності на автомобільному транспорті.

🟢Тематика наукових робіт, що надійшли від учасників Конкурсу, стосувалася актуальних тем державного управління, юридичних наук, цивільного захисту і суто технічних знань.

💚17 травня на підсумковій науково-практичній конференції за рішенням конкурсної комісії відбувся публічний захист кращих наукових робіт, за результатами якого студентка 2 курсу ФСП Марія Сивокінь за наукову роботу «Безпілотний автомобільний транспорт та безпека дорожнього руху: проблеми кримінальної відповідальності» нагороджена дипломом ІІІ ступеня та грошовою премією 2000 гривень. Науковий керівник: д.ю.н., професор Володимир Мисливий.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM