Початок ознайомчої практики у студентів другого курсу

27 травня студенти другого курсу груп СП-21 та СП-23 розпочали свою першу практичну підготовку  – Ознайомчу практику. 

За сприяння керівництва факультету, зокрема декана Акімової Олени Андріївни, заступника декана Пашова Ростислава Івановича, заступника декана Іщенко Анни Миколаївни,  уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції у КПІ ім. Ігоря Сікорського Цимбаленко Яни Юріївни, під керівництвом завідувача кафедри Бевз Світлани Іванівни, з метою забезпечення студентів базами практики, діяльність яких відповідає програмі Ознайомчої практики та побажанням студентів, були укладені договори про практику здобувачів вищої освіти (за типовою формою КПІ імені Ігоря Сікорського) з наступними базами практики:

– Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК),

– Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, 

– Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ), 

– Північний міжрегіональний центр з надання безоплатної правничої допомоги (м. Київ). 

Також студенти мають можливість пройти Ознайомчу практику в будь-якому місцевому суді за місцем проживання та в будь-якому відділі ДРАЦС в м. Києві (кафедрою укладені відповідні договори про практику). 

Важливою складовою практики студентів є виконання індивідуального завдання практики. Індивідуальні завдання розроблені досвідченими викладачами кафедри на основі відповідних програм практик, ухвалених кафедрою інформаційного, господарського та адміністративного права (протокол № 16 від «01» червня 2023 р.) та погоджених Методичною радою університету (протокол № 8 від «08» червня 2023 р.). Зміст індивідуального завдання відповідає завданням освітнього процесу та потребам виробництва, враховує можливості та пропозиції бази практики. Професор Бевз С. І., , Доцент Голосніченко Д. І., доцент Лук’янчиков Б. Є., ст.. викладач Дехтярьов Є. В., ст. викладач Солончук І. В. розробили перелік індивідуальних завдань на практику, виконання яких відображатиме досягнення програмних результатів практики.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM