Відбулась лекція: «Вступ до законодавчої та нормотворчої діяльності. Законодавча процедура США»

🇺🇦 Студенти та викладачі кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжують проводити заходи за участі іноземних лекторів. 

🇺🇸 Так, 02 лютого 2023 року відбулась лекція на тему «Вступ до законодавчої та нормотворчої діяльності. Законодавча процедура США». 

🎓 Лекторкою була Ерін Макбрайд – доктор юридичних наук, професор Університету Вісконсіну у Медісоні, США, Директор програми екстернату для корінних народів, Директор урядової та законотворчої клініки Університету Вісконсіну у Медісоні, США.  

📌 В лекції в рамках налагодження співпраці між вузами взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники з: Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національного університету «Чернігівська політехніка», Київського кооперативного інституту бізнесу і права, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Університету «Київська школа економіки» ін.

Проведений захід об’єднав учасників та посприяв подальшій співпраці з зарубіжними та українськими закладами вищої освіти.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM