Лекція Ерін Макбрайд: ділимось враженнями!

🇺🇦 Студенти та викладачі кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжують проводити заходи за участі іноземних лекторів. 

🇺🇸 Так, 28 лютого 2023 року відбулась лекція на тему «Процедура та роль помилування в пропозиціях кримінальної реформи». 

🎓 Лекторкою була Ерін Макбрайд – доктор юридичних наук, професор Університету Вісконсіну у Медісоні, США, Директор програми екстернату для корінних народів, Директор урядової та законотворчої клініки Університету Вісконсіну у Медісоні, США. 

📌 В лекції в рамках налагодження співпраці між вузами взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники з: Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Полтавського інституту економіки і права Університету «Україна», Київського університету права НАН України, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, ін., а також долучились представники Міністерства юстиції України. 

🎓 Проведений захід об’єднав кваліфікованих науковців, освітян, практиків, студентів та став ще одним кроком для подальшої співпраці з зарубіжними та українськими закладами вищої освіти. 

🙂 P.S. Своїми враженнями щодо лекції Професора Макбрайд на наступний день з захватом ділилися студенти нашого університету, зокрема і, технічних спеціальностей при обговоренні практичних питань на семінарському занятті. 

👉Так, студент Недашківський Павло, кафедра інженерії програмного забезпечення в енергетиці, виявив бажання і в подальшому долучатись до таких міжнародних заходів та поділився враженнями від «діяльності 46-го (та чинного) губернатора штату Вісконсін, Тоні Іверса, а також його політикою щодо помилування», звернув увагу, що «за період свого терміну на чинній посаді помилував близько 2000 людей». 

Зазначене підтверджує корисність та цікавість проведеного заходу як для правників так і для студентів технічних спеціальностей нашого університету.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM